o echipa de profesionisti alaturi de tine

Especial Audit a luat nastere în 2003 iar astazi serviciile noastre profesionale sunt recunoscute la nivel national. Premiile obtinute ca urmare a rezultatelor activitatii noastre sunt o incoronare a eforturilor pe care noi le-am depus pentru a fi parteneri de incredere ai clientilor nostri. Transparenta, profesionalismul, pasiunea sunt elemente care ne definesc si care ne ajuta sa fim intotdeauna alaturi de clientii nostri.

Gabriela Tudor

Gabriela Tudor

Managing partner & fondator Especial Audit

Este cea care in urma cu 12 ani a pus bazele companiei, transformand-o in prezent intr-o afacere solida care ofera servicii de un inalt grad de profesionalism.

Gabriela considera ca secretul unei afaceri indelungate si de succes il reprezinta atat profesionalismul si crearea unei legaturi stranse cu clientul, cat si investirea continua in oameni.

Pe langa statutul de partener, Gabriela participa efectiv la administrarea companiei prin coordonarea activitatii financiar-contabile si de audit avand la baza o arie larga de competente profesionale, prin certificari ca auditor financiar, expert contabil, consultant fiscal, lichidator.

Gabriela este dublu licentiata, absolvind Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice, precum si Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Gabriela Tudor Gabriela Tudor
Managing partner & fondator Especial Audit
Alina Mihailovschi Alina Mihailovschi
Manager contabilitate
Mirela Toma Mirela Toma
Manager audit
Ana Nicolescu Ana Nicolescu
Manager contabilitate
Costin Carbuneanu Costin Carbuneanu
Manager departament consultanta fiscala
Mioara Neg Mioara Neg
Manager resurse umane

brosura Especial Audit

poate fi descarcata de aici

diplome si certificari

Top 3 afaceri in Romania in 2014