Clienti


Serviciile noastre raspund nevoilor variate ale clientilor nostri, deopotriva intreprinderilor mici si mijlocii, companiilor internationale care dezvolta afaceri in Romania cat si societatilor romanesti cu acoperire nationala si internationala. Clientii nostri isi dezvolta activitatea in constructii, distributie si comert, productie, publicitate, IT si comunicatii, servicii resurse umane, consultanta.


bericap

“Especial Audit este partenerul pe care ne bazam de la inceputul activitatii noastre. Flexibilitatea si rapiditatea de a ne oferi solutii sunt cele care o diferentiaza, iar profesionalismul si experienta, imbinate cu expertiza, creeaza tabloul complet.
Consideram ca, pentru companiile straine este important suportul unui partener local, care poate oferi rezolvari rapide si practice, mai ales in ceea ce priveste aspectele fiscale. Fara discutie, Especial Audit este o companie de top, pentru care chiar s-ar merita sa incerci schimbarea. Mai mult, consideram ca pe langa serviciile oferite, Especial Audit reuseste sa vina intotdeauna cu un plus de valoare, prin apropierea reala de problemele clientului, o abordare pe care putini isi mai permit sa o realizeze. In mod deosebit, evolutia pozitiva din ultimii ani creste increderea in randul clientilor si recomanda colaborarea cu firma Especial Audit. Apreciem foarte buna colaborare cu Especial Audit!”

Dana Matei, Financial Controller
Viziteaza site
logo romair

“Especial Audit este mult mai mult decat una din firmele de audit si consultanta de pe piata, este un partener pe care te poti baza, care stie sa raspunda solicitarilor in timp util.Colaborarea noastra in cadrul fondurilor europene necesita flexibilitate si disponibilitate, avand in vedere aspectele neprevazute care pot aparea.
Especial Audit ofera atat flexibilitate si disponibilitate, cat si solutii viabile.
Recomandam cu caldura serviciile oferite, ca fiind de un inalt nivel profesional.”

Gabriela Crai, HR Manager
Viziteaza site
new_HART_logo

“Lucram impreuna cu echipa Especial Audit din anul 2008. Este partenerul nostru de incredere, de a carui seriozitate si profesionalism ne-am convins in multe randuri,
de-a lungul timpului, motiv pentru care am recomandat Especial Audit tuturor prietenilor care aveau nevoie de servicii de contabilitate sau audit financiar.”

Alexandru Bob, Administrative Director
Viziteaza site
doina dobranici

“Especial Audit este partenerul nostru din anul 2004. Profesionalismul echipei de specialisti ne-a determinat sa colaboram mai bine de 10 ani. Pentru cei interesati de servicii profesioniste de contabilitate, recomandam cu caldura echipa Especial Audit!”

Crenguta Dobranici, Executor Judecatoresc
Viziteaza site
Green Vista

“Recomandam cu caldura serviciile Especial Audit definite de profesionalism, promptitudine, seriozitate si atitudine proactiva. O echipa de profesionisti!”

Monica Enache, Financial Manager
Viziteaza site